MIND BREACH


Hier komen we in de bouwfase van high performance terecht. We brengen jou of je werknemers van performer tot elite high performer. We laten hen weer dichter bij de mens komen wie zij zijn zodat zij innerlijke kracht vinden om te excelleren voor zichzelf en voor de organisatie waar zij werken.

Het kleinst denkbare team ben jij en de stem in je hoofd. Iedereen heeft een andere stem maar wanneer we gericht gaan kijken kun je dat verdelen in twee groepen. De positieve en de negatieve stem. Beiden hebben een grote waarde voor je leven. Anders dan veel mensen denken kan de negatieve stem prima ingezet worden om doelen te bereiken. De positieve stem is je motivator, de aanjager om je in beweging te krijgen en te houden. In “Mind breach” gaan wij synergie creëren tussen body en mind. Positief of negatief, welke stem jij ook in je hoofd hebt zitten, wij zullen hier een team van maken. Zo ga je op weg van performer naar elite high performer. Stap voor stap creëer jij een ‘mental badass’ zoals special forces operators. Sta samen met deze nieuwe special force sterker in het leven dan ooit te voren.

In bijna 12 jaar heb ik ervaring opgedaan in het leiden van high performance teams (HPT) binnen de elite eenheden van Defensie en Politie. Beschikken over zo'n team zal het verschil maken binnen organisaties. Onderdeel uitmaken van zo'n team geeft een onbeschrijfelijke sensatie. Zonder enige moeite ben je in staat om je eigen belangen ondergeschikt te maken aan het team belang. Je weet dat ieder teamlid dit doet. Ongeacht de omstandigheden. Werkzaamheden worden nu zeer goed voorbereid, ieder teamlid krijgt daarin een verantwoordelijkheid en wordt geacht de leiding te nemen over dat onderwerp. Eenmaal aan het werk functioneer je als een geheel en alleen zo wisten we altijd de meest complexe doelen te bereiken. Het teamoptreden en eigen handelen werd na de actie minitiues geevalueerd op de 7 sleutel elementen:

1. Mission analyses
2. Communication
3. Situational Awareness
4. Adaptibility
5. Leadership
6. Assertiveness
7. Decisionmaking


Trainingsvormen

Highperteam biedt online trainingen om om je eigen moment de jezelf te ontwikkelen van performer naar high performer.

We bieden ook 1/2/3 daagse traingen om klassikaal diep de stof in te duiken om met jouw team of organisatie een transitie te kunnen maken naar high performance.

Om organsiaties een impact course te kunnen bieden hebben wij een unieke proporsitie. We leggen een lege agenda voor je neer. Je weet dus niet van te voren wat er gaat plaatsvinden of waar.
Je weet wel dat alles wat je gaat doen uit jouw bestaande context is. Waarom? alleen zo dwing je mensen terug te vallen op de human skills. Alles is er op gericht om na deze week een sterkere leider te zijn die weet wat hij/zij moet doen om high performance te implementeren. Voelt dat onzeker? Dat is precies de bedoeling.


Resultaat

Doelen halen, in een prettige werksfeer waar ego's bijdragen en niet belemmeren en waar iedere medewerker actief de organisatiebelangen voorop stelt, klinkt als een utopie maar is het resultaat van deze methodiek. High performance zorgt dat jouw bedrijf op zowel strategsich als financieel vlak kan exelleren, beter dan de organisaties die dit niet doen. Een gezondere organisatie met minder verzuim, verhoging van de kwaliteit van producten en diensten, minder fouten en een verhoging van zowel individuele als teamprestatie zijn concrete uitkomsten. Je krijgt vanaf de eerste minuut focus op wat moet gebeuren en daarin verantwoordelijkheid te nemen. Met ons team, volledig bestaande uit medewerkers die jarenlange ervaring hebben binnen de HPT wereld, krijg je het inzicht wat er moet gebeuren om dit te laten slagen binnen jouw organisatie. Wij hebben dit model ontwikkeld zodat het in en bij iedere organisatie past. Van samenwerkingen in de zorg-, luchtvaart-, veiligheids- of commerciele sector, iedereen profiteert van deze ultieme vorm van prestatiegerichte samenwerking.

Pak die verantwoordelijkheid

Dit proces begin je als je echt stappen vooruit wilt zetten met je organisatie. Wil je eens sparren over je onderneming en daadwerkelijk de prestaties optimaliseren? Neem dan voor de voorwaarden en beschikbaarheid contact met mij op via het contactformulier hiernaast.  


Check voor meer informatie onze website Highperteam.com

Contact