spreker

Ik ben beschikbaar als spreker. Denk hierbij aan onderwerpen zoals ondernemen, terrorisme, veiligheid, politie en defensieoptreden, werken in teamverband en vastberadenheid.

Special forces

Mijn verhaal begint op het moment dat ik als jonge militair in 1999 de loodzware 9 maanden anti terreur opleiding begon bij de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten van de Koninklijke Marchaussee. Ik geef hiermee een inkijk in een gesloten geheime wereld. Verhalen van gebeurtenissen die plaatsvinden terwijl de meeste mensen gerust slapen. De ervaringen, belevenissen en ontberingen uit die opleidingen werden toegepast in de praktijk als teamlid en later als teamleider.


Internationaal

Over de gehele wereld heb ik bijzondere en vaak geheime opdrachten uitgevoerd waar suboptimaal presteren onmogelijk was, het afbreukrisico gigantisch hoog en de doelstellingen soms onhaalbaar leken. Maar met de juiste strategie en vastberadenheid wisten we altijd de doelen te bereiken. Ik leerde wat je met kameraadschap en teamflow kan bereiken.

Dit alles heeft mij inzichten geboden die ik dagelijks gebruik in mijn rol als aandeelhouder van verschillende ondernemingen en ten behoeve van cliënten die hun bedrijven van suboptimale naar excellerende presentaties willen krijgen.


Basis

Alles is terug te herleiden naar de drie basis onderwerpen. Doel, vastberadenheid en strategie. Hoe pas je een special forces mentaliteit succesvol toe in ondernemingen? Wat is daarvoor nodig? Luister eens naar dit verhaal en zie wat je zowel zakelijk als privé kan bereiken wat nu onhaalbaar lijkt.

Bedrijven, scholen, stichtingen of evenementen boeken mij voor een betrokken verhaal afgestemd op een onderwerp of specifieke situatie.

Geinteresseerd? Neem dan voor de voorwaarden en beschikbaarheid contact met mij op via het contactformulier hiernaast.

Contact